Fii pe fază! Adăugăm noi produse ReBoxed în fiecare săptămână!

0

Cosul de Cumparaturi este gol :-(

Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2022

November 23, 2022 2 min read

Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2022

CRASH FRIDAY 2022, ediția a 3-a, se sărbătorește la ReBoxed cu recorduri atat la discount-ul oferit, căt și la gama de produse : la orice din magazin sau de pe site :). Cât de mare e discount-ul? Păi, la unele (e drept, nu sunt mii) e de 💥100%💥. Le dăm "moca". La toate celelalte, extra-reducerea e de 25%.

Editia 3 ReBoxed Crash Friday in Magazinele din Oradea si Alesd, precum si pe www.reboxed.ro, cu reduceri

PASUL 1 ✅ Pregătește o lista cu produsele favorite. Dă o raită prin magazine, uită-te cu atenție pe site. Nu ascunde produsele pe rafturi, pentru că noi le vom alinia la loc :). Compară prețurile cu atenție și imaginează-ți că toate vor fi cu 25% extra-reduse. La noi, la ReBoxed, totul este mult mai simplu : pe parcursul anului, nu creștem niciodata prețul ci îl reducem. Așa că, extra-reducerea de 25% se aplică la ultimul preț, cel mai mic din an. Da, chiar e "pe bune"!
PASUL 2 ✅ Formează un rând ordonat înainte de deschidere. Dacă nu vrei să te trezești, pune-o pe mama soacră sau măcar o butelie, ca să-ți țină locul. Nu-l îmbrânci pe cel din fața ta, eventual păcălește-l că-i ridică poliția mașina, ca să-i iei locul. Și te grăbești. La unele produse, nu mai vrem nimic, le dăm pe degeaba. Din acest motiv, ne așteptăm la ce-i mai rău.
PASUL 3 ✅ La ora deschiderii (00:00 pentru site și 8:00 pentru magazine), dai repede cu click-ul sau înșfaci produsele dorite și fugi la checkout sau la casa de marcat. Nu uita să îți iei și produse pe degeaba 🎁, în limita bunului-simț, pentru tine și familie (produsele gratuite se acordă strict în magazinele fizice). Pont : plata cu cardul e cea mai rapidă.
PASUL 4 ✅ Te bucuri de ce ți-ai luat și îți amintești de aceasta zi de la ReBoxed, ziua în care ai facut economii substanțiale. Dacă ai facut comanda online, să ai puțină răbdare, mai ales că a doua zi e weekend. O să muncim de ne sar capacele, dar tot vom pregăti toate coletele, în ordine.
PASUL 5 ✅ Dacă vrei să faci un "bine" unui prieten, îi spui de noi 📢. Să se bucure și el. Dar asta, numai după ce ți-ai luat tu ce-ți trebuie. Pentru că prieten, prieten, dar brânza-i.....

PS : Campania de reduceri nu se aplică la : colegele noastre, aparatul de aer condiționat, calculator, rafturi și scaun :)

Atăt. Ne vedem. Pa



Also in Electrocasnice de la ReBoxed

Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2023
Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2023

November 21, 2023 2 min read

Citeste mai multe
De ce am nevoie de un fierbător de apa?
De ce am nevoie de un fierbător de apa?

November 14, 2022 2 min read

Citeste mai multe
Ce este un Pistol de Masaj? Oare, este pentru mine ?
Ce este un Pistol de Masaj? Oare, este pentru mine ?

September 11, 2022 2 min read

Citeste mai multe