Fii pe fază! Adăugăm noi produse ReBoxed în fiecare săptămână!

0

Cosul de Cumparaturi este gol :-(

De ce am nevoie de un fierbător de apa?

November 14, 2022 2 min read

De ce am nevoie de un fierbător de apa?

Fierbătorul de apă este un aparat care nu trebuie sa lipseasca din nici o bucătărie. Dacă ești o persoană care apreciază ceaiul, cafelele instant, capuccino, sau orice băutura care necesită apă caldă, atunci fierbătorul de apă este soluția ideală și comodă pentru tine.

Pentru că :

1. Spre deosebire de metodele clasice de fierbere a apei, pe aragaz sau plita electrică, un fierbător reușește să încălzească aceeași cantitate de apă (aproximativ 1.7l) în doar 3 - 4 minute. Acest lucru înseamnă aproape jumatate de timp economisit, în comparație cu metodele clasice.

2. Nu necesită alte vase. Practic, pui cantitatea de apă dorită în fierbator, apeși un buton și în câteva minute te poți bucura de băutura preferată.

3. Nu necesită supraveghere sporită sau continuă. Deoarece este dotat cu un sistem de oprire automată , astfel încât, în momentul în care apa ajunge la temperatura de fierbere, acesta se decuplează automat.

4. Oferă un avantaj și economisire de timp și la gătitul clasic. Practic, orice fel de mâncare care necesită fierberea apei, în prealabil, devine mult mai rapid de gătit, de la ouă fierte, la orez, paste, ciorbe și multe altele. Spre exemplu dacă dorești să pregătești o porție de paste , doar torni apa fiartă deja, dintr-un fierbator, într-o oală, o pui pe aragaz la foc mediu, adaugi sare și pastele. Astfel, în doar 10 - 15 minute, ai preparat un fel de mâncare gătită.

5. Ocupă un spațiu mic în bucătaria ta. Acesta are diferite forme, culori și design-uri, astfel încât, poate fi încorporat cu ușurință în bucătăria ta.

6. Dispune de funcții inteligente. Unele fierbătoare de apă au funcții inteligente ce îți permit setarea temperaturii de încalzire de la 40 la 100 de grade. Pe lângă asta, dacă ești o persoană care dorește să aibă mereu apă caldă la îndemână , cu opțiunea “keep warm”, acest lucru este foarte ușor, doar setezi temperatura dorită, apeși butonul de menținere a temperaturii iar fierbătorul va porni și opri singur, pentru a păstra temperatura indicată.

O gama variată de Fierbătoare găsești in Magazinele ReBoxed sau pe site-ul ReBoxed!

Nu te-ai decis ? Nu știi dacă este pentru tine?
Te asteptăm în Magazinele noastre ReBoxed din #Oradea, #Aleșd, #Focsani si #Fagaras, ca să testezi și să te convingi.

Ne vedem ? Da ?



Also in Electrocasnice de la ReBoxed

Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2023
Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2023

November 21, 2023 2 min read

Citeste mai multe
Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2022
Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2022

November 23, 2022 2 min read

Citeste mai multe
Ce este un Pistol de Masaj? Oare, este pentru mine ?
Ce este un Pistol de Masaj? Oare, este pentru mine ?

September 11, 2022 2 min read

Citeste mai multe