Fii pe fază! Adăugăm noi produse ReBoxed în fiecare săptămână!

0

Cosul de Cumparaturi este gol :-(

Grade ReBoxed

Explicatii legate de utilizarea Gradelor la Produsele Resigilate ReBoxed.

Gradele reprezinta incadrarea dupa evaluarea produselor resigilate, prin evidentierea neconformitatilor fizice, de aspect sau privind accesoriile originale. Toate produsele resigilate ReBoxed (exceptie grad N si/sau R) sunt evaluate si testate, iar toate produsele electrice sau IT, beneficiaza de garantie.

ReBoxed Roboti de Bucatarie, Blendere, Mixere, Cuptoare cu Microunde, Grill, Cuptoare Electrice, Accesorii Gaming, Mouse, Tastaturi, Monitoare, Veioze, Tigai, Espressoare, Aparate de Cafea, Macinatoare de Cafea

Grad N

Este un produs absolut nou, sigilat, exact cum este comercializat de către producător. Aceste tipuri de produse nu au fost desfăcute, testate sau folosite, iar evaluarea noastră s-a rezumat în a constata că produsul este absolut nou. În general, aceste tipuri de produse provin din achiziționarea de surplusuri de stoc sau lichidări făcute de producători. Chiar dacă este vorba de un produs nou, beneficiază de reducere de preț. Foarte potrivit pentru un cadou.

Grad R

Este un produs absolut nou, la care cutia acestuia a fost desfacută doar pentru a constata că este nou. Aceste tipuri de produse nu sunt de obicei testate sau utilizate, doar ambalajul retail a fost desfăcut (open-box). Toate accesoriile originale sunt prezente, produsul este comercializat în ambalajul retail original. La evaluare, se aplică reducere de preț, chiar dacă produsul este nou, pentru că ambalajul acestuia a fost desfăcut. Foarte potrivit pentru un cadou.

Grad A

Este un produs care arată ca nou, mici neconformitați fizice sunt permise : zgârieturi foarte fine pe suprafețe lucioase, lipsa foliilor de protecție, lipsa parțială a manualelor, accesorii care pot fi desigilate. Nu sunt admise crăpături sau lipsa accesoriilor. Dacă bateriile sunt desigilate, acestea vor fi scoase din pachet și produsul se va comercializa fără baterii. În general, aceste tipuri de produse au fost expuse (sampling) sau au fost returnate de clienți în termen foarte scurt de la achiziție. Se aplică o reducere de preț consistentă față de același produs nou. Perfect pentru un cadou, un raport preț/produs inegalabil.

Grad B și C

Aceste grade sunt disponibile pentru achiziție doar in magazinele fizice ReBoxed, la prețuri cu până la 70% mai jos, decît același produs nou. De ce să plătești mai mult pentru acelați produs? Vă așteptăm să ne faceți o vizită!

Vizitează magazinele ReBoxed